cigarette1035_1350410775.jpg_567x567

A mai nap sem a volatilitásáról marad emlékezetes. 
Minden index emelkedett, nem is csoda hiszen jelentési szezon van, és sorra jönnek ki a blue chipek pozitív eredményei a prognosztizált minuszok helyett.

Én végig néztem, ahogy az S&P 500 elmegy a jelzésemmel a francba, igazság szerint...be voltam szarva. Az embernek az első élménye negatív egy instrumentummal kapcsolatban, akkor nem könnyen tér vissza hozzá. Hát valami hasonló. Pontosan az első spike-om az indexen gyors és kegyetlen kivégzés volt.
De legalább nem kínzott, mint most az olaj vagy az arany. Valószínűleg most mindenki elfelejtette az árukat. 
Az arany továbbra is törpe gyertyákkal követi a többiek trendjét, figyelmet nem felkeltő nagyságban, míg az én drága texasi fekete kincsem óriás tüskékkel oldalazik, az egyik 3 centre megközelítette a veszteség elvágó megbízásomat, miközben én egy könyv felett beájultam vonaton.

(Ma valahogy a hangulatom sem volt az igazi, talán az ősz, az időjárás vagy egyéb "Dear Diary moment", ami viszont nem ide tartozik.)

Elég ellentétes mozgások vannak most az olaj és az indexek között. Nem tudom, hogy hírekre várunk, vagy egyszerűen nem lehet eldönteni, merre induljunk tovább. 
Napi charton is egyre szűkebb az oldalazás, és beszorulunk a háromszögbe. Utoljára short trendünk volt, de egy bear spike is ott figyel (ami azt mutatja, hogy nem igen keltette fel az eladók érdekeit mikor lekandikált). De ki tudja mi lesz. Tedd a zsetont a fekete 12-re, és mikor pörög, akkor már ne szarj és kussolj!

Sokszor nehéz elfogadni, hogy le kell tenni az egód, az elvárásaid, mert bármikor bármi megtörténhet. Te vagy együtt úszol az árral, vagy megfulladsz. Kezeld a kockázatot és vedd ki a legtöbb részed a trendből, mert ebben az óriási "káoszban", egyedül a trend a barátod.

Nekem most kicsit az adrenalin hiányomat is kezelnem kéne, egy kis szerencsejáték vacsira biztos elűzi a melankóliát! :)

Szerző: jazzmaszat  2012.10.17. 19:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://traderdays.blog.hu/api/trackback/id/tr274852849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása